Tuesday, 8 December 2015

its mine & forever mine.

tbh la awkward nya nak tulis panjang panjang 
tapi takpe la kita try kikiki,
hm bismillah;

tapi kan sebenarnya malu nak buat post
pastu bila dah post banyak banyak nanti delete
sebab malu wekk
hahahaha tak suka touching touching pastu orang baca
dia macam err pls la akmar
pastu blog ni macem nak buang cem harem
sebab kalau dah malu nak tulis apa lagi ken
tapi sayaaaaaaaaaaang
penat dulu kita minta tolong kakak renovate side bar
tepi tu -->
pastu ada kung foo panda lagi haa
hahaha padahal bukan banyak pun ubah suai
poyo nya banyak lah
dah berapa kali renew blog
eceyy
tak guna pun actually

dulu kan,
font dia lain tau
banyak gak la yang berubah nak masuk 2016 ni (masal)
tapi tak sangat pun
font ni nampak macam matang sikit kan kaan
mengaku tolong
ok ni intro for renew blog kali ni hahahaha
tolong bagi saya semangat
dan dorangan lol

/klik sini untuk melihat gambar saya/











hahahahaha kena tipu hahahabye;




7 comments: